. . .

Hur man spelar pokerregler för nybörjare

Poker är ett av de många spel där du kan vinna genom blotta chanser. Det är liknande med andra former av spelande. Nyligen har det skett förändringar på några av reglerna i spelet för att göra det mer spännande för spelarna. Nu, måste du behärska din skicklighet och psykologi i spelet att vinna. Det finns chanser att du kommer att vinna på grund av lycka men det består endast en liten andel av hela spelet. Poker RulesPlaying spelet är så lätt så länge du är förtrogen med sakerna att göra. Du behöver veta de grundläggande reglerna för poker speciellt om du är en första gången spelare. Med det, kommer du att kunna behärska teknikerna på sikt snabbt. Här är hur du spelar poker för nybörjare. Hur man spelar pokerregler är lätt att förstå. Den första regeln för spelet att du behöver ha med dig en standard pack med cirka 52 kort. Andra spel skulle ha andra extra kort såsom joker men det är sällsynt. Kort rangordnas från högsta till lägsta, ess är det högsta. Bredvid ess är kungen, följt av drottningen och Jack respektive. Nästa nummer är från tio, nio, åtta, sju, sex, fie, fyra, tre och två det lägsta.

I vissa fall Ess kan vara det lägsta men vanligen, det är den högsta. Förutom dessa numrerade kort, finns det också kallar vi som de ‘fyra färgerna’. Den består av hjärter, spader, klubbar och diamanter. Dessa dräkter har motsvarande värde som innebär att de har ingen rang. Varje spelare har totalt fem kort som vinner som har flest rankade kort till hands. I vissa spel har de så kallade ‘Wild Cards’. Du kan använda dem att ta på rank och passa som du vill, vad det än är. Faktiskt, jokrar används mestadels som vilda kort men i andra spel, kommer ni att föreslå vilken typ av kort som ska användas som jokertecken. För att avgöra vem som vinner i spelet, grundar de det enligt ranken hand. Det finns flera hand rankas som rangordnas från högsta till lägsta.

Först i rang är fem som beskrivs som spelaren att ha ett jokertecken och fyra kort med samma värde till hands. Nästa är straight flush som är den mest naturliga. Här finns 5 kort sätta i ordning enligt värdet från låg till hög och de måste vara i samma färg. Stammisar straight flush skulle ha (A-K-Q-J-T) i ordning eller (6-5-4-3-2) från hög till låg. Ett fyrtal är den tredje som spelare har fyra kort till hands med samma valör. Samtidigt fullt hus är oftast består av tre liknande kort och ett par. Andra hand leden omfattar färg, raka, två par, av ett slag och högt kort. Var och en av dem har sina egna normer för ihopparning. När du vet dessa grundläggande regler, kommer det vara mycket enklare att spela. Förstå hur man spelar pokerregler är viktigt för dig att vinna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *